+++Jörg Franke (Schorsch) ist 1. Sportwart+++Frank Schmitz ist 1. Jugendwart und neu im Vorstand+++

Von Frank Schmitz, Cheftrainer und Eigentümer der Tennis Academy Landstuhl in English und Deutsch:

English

The Tennis Academy’s outdoor season is quickly approaching and planning is underway! If you or your child(ren) are interested in playing, please register ASAP to ensure you have the best options for available times and days. Classes are available every day of the week. Ages four and up, from beginner to advanced level.
Youth Program Start: Week of April 24th

Regular Youth Program
The outdoor program includes 15 weeks of one hour group lessons and court fees (9 weeks before the school summer break and 6 weeks after the break). There will be no training scheduled during DoDDS summer break.
Cost: 185 Euros

Small Group Program for Youth
The Tennis Academy offers small group training for students interested in more intensive and individualized sessions.
Cost: (Includes 15 weeks of one hour group lessons)
Group of 4 students 250 Euros
Group of 3 students 300 Euros
Group of 2 students 350 Euros

Adult Program Start: Week of April 24th
The adult program offers lessons for individuals of all ages and tennis abilities. The outdoor session includes nine group lessons. The price is 100 Euros. Classes will be offered on Mondays at 19:00, Thursdays at 10:00 & 1900, and Fridays at 16:00 and 18:00.
Individual Lessons

Individual Lessons are available upon request. If you're interested in a weekly private lesson, please let me know ASAP. The number of slots we have available for private lessons is extremely limited. The price for a one hour private lesson is 35 Euros (plus 10 Euro court fee for non members).
My coaches and I are looking forward to playing outdoors! We hope you'll decide to join us!
Thanks,

Deutsch

Eine lange Hallen-Saison geht zu Ende, wir freuen uns auf den Fruehling und die Tennis- Sommersaison. Zur Erinnerung, das Hallen Training endet am 31. Maerz 2017.
Das Sommer Training auf den Plaetzen des Tennis Clubs beginnt nach den Osterferien am Montag 24.04.2017
Die Gruppeneinteilungen fuer das Sommertraining haben bereits begonnen. Wie immer werde ich versuchen alle individuellen Terminwuensche und Gruppeneinteilungen zu beruecksichtigen.
Die Trainingsmoeglichkeiten
 sind:

Jugendtraining-Kinderlandtennis:                                                                                          Das Training findet 1 mal wtl. fuer eine Stunde statt. Wer Lust hat, kann nartuerchlich auch mehrmals in der Woche am Training teilnehmen. Die Kosten fuer das Training ein mal wtl.sind EUR 145 je Schueler.

Kinderlandtennis:
Wir suchen wieder neue Kinder zur Bildung einer neuen Trainingsgruppe(n)!
Sport und Bewegung ist fuer Kinder wichtig…
Kids ab dem circa 4ten Lebensjahr, werden auf spielerische Weise an den Tennissport herangefuehrt!

Leistungskader:                                                                                                           Zusaetzlich hat jeder Jugendliche die Moeglichkeit am Leistungskader teil zu nehmen, um Trainingsintensitaet und Anzahl zu erhoehen. Im Leistungskader bestehen die Gruppen aus 2, 3 oder maximal 4 Schuelern. Kosten je Schueler: 4er Gruppe: Euro 175 / 3er Gruppe: EUR 225 / 2er Gruppe: EUR 325

Tenniskurse fuer Erwachsene:                                                                                     Anfaenger und Fortgeschrittene haben die Moeglichkeit es Ihren Kids nach zu machen und zukuenftig gemeinsam diesen Sport in unserem Tennis Club zu spielen…Wir bieten 9 Wochen Kurs fuer 100 EUR.

Ich freue mich auf die Sommersaison 2017 mit der Medenrunde und vielen weiteren Veranstaltungen siehe Internetseite des Clubs www.tc-landstuhl.de