Von Frank Schmitz, Cheftrainer und Eigentümer der Tennis Academy Landstuhl in English und Deutsch:

Die Tennis-Academy informiert:

Die Gruppeneinteilungen fuer das Sommertraining haben bereits begonnen. Wie immer werde ich versuchen alle individuellen Terminwuensche und Gruppeneinteilungen zu beruecksichtigen.
Das Training auf der Anlage des Tennis Club Landstuhl beginnt nach den Osterferien in der Woche von Montag 16.04.2018.
Wir bieten:
Kinderlandtennis und Jugendtraining
Das Training findet 1 mal wtl. fuer eine Stunde statt. Die Kosten fuer das Training fuer die ganze Sommersaison sind EUR 145.
Leistungskader Zusaetzlich hat jeder Jugendliche die Moeglichkeit am Leistungskader teil zu nehmen, um Trainingsintensitaet und Anzahl zu erhoehen. Im Leistungskader bestehen die Gruppen aus 2, 3 oder maximal 4 Schuelern. Kosten je Schueler: 4er Gruppe: Euro 175 / 3er Gruppe: EUR 225 / 2er Gruppe: EUR 325
Fast Learning Trainingskurse fuer Erwachsene: Anfaenger und Fortgeschrittene haben die Moeglichkeit es Ihren Kids nach zu machen und zukuenftig gemeinsam diesen Sport in unserem Tennis Club zu spielen. Wir bieten 9 Wochen Kurs fuer 100 EUR.
Ich freue mich auf die Sommersaison 2018 mit der Medenrunde und vielen weiteren Veranstaltungen siehe Internetseite des Clubs www.tc-landstuhl.de
Mit sportlichen Gruessen, Frank

English

It's hard to believe it with this weather, but the outdoor season is quickly approaching and planning is underway!
 We will offer a nine week session for the first part of the 2018 outdoor season.  Our youth and adult programs will start during the week of Monday April 16th and will end June 16th.
We will play at the Tennisclub Landstuhl's outdoor courts.  The address is as follows:   Fleischackerloch 1, 66849 Landstuhl

If you or your child(ren) are interested in playing, please contact me ASAP to ensure you have the best options for available times and days.
 Regular Youth Program
Youth Classes are available every day of the week for beginner to advanced level players (ages four and up).
This outdoor program includes nine weeks of one hour group lessons and court fees. Cost:  120 Euros
Small Group Program for Youth
The Tennis Academy offers small group training for students interested in more intensive and individualized sessions.  Cost:  Group of 4 students (160 Euros )  Group of 3 students (220 Euros)    Group of 2 students (280 Euros)
 Adult Program
The adult program offers lessons for individuals of all ages and tennis abilities.  The outdoor session includes nine group lessons.  The price is 100 Euros.  As of now classes will be offered on Mondays at 19:00,  Tuesdays at 9:00, Thursdays at 1900,  and Fridays at 16:00 and 18:00.
Individual Lessons
Individual Lessons are available upon request. If you're interested in a weekly private lesson, please let me know ASAP.  The number of slots we have available for private lessons is extremely limited.  The price for a one hour private lesson is 35 Euros (plus 15 Euro court fees)
My coaches and I are looking forward to playing outdoors!  We hope you decide to join us.